За нас

24 Фвр 2010 от mosaic, 1 Коментар »

Аз съм Светла и съм обучаващ. И преводач. И майка. И (като всеки от нас – какво ли още не). Имам магистърска степен по Немска филология. Обучител съм за творческо мислене, сертифициран от Zamyat Seminare, Германия. Завърших курс за визуализиране на идеи при Apprenti и в момента се обучавам за сугестопедагог от Фондация “Проф. Д-р Георги Лозанов и Проф. Д-р Евелина Гатева”.

Стартирахме този блог през 2010 заедно с любимата ми сестра Ива, от която научих и продължавам да изучавам “тренерския” занаят. Идеята ни беше и продължава да бъде да споделяме мисли, вдъхновение и полезна информация по темите Обучение, Презентиране, Творчество. Междуврeменно Ива сви гнездо в Цюрих и сега се включва като желан гост тук. Повече за нейните швейцарски вълнения можете да научите от личния й блог: http://www.swissstories.blogspot.com/.

Един коментар

 1. Здравейте Ива, Светла,

  Първо, позволете да се представя. Казвам се Васил Андреев и представлявам ХОРАЙЗЪНС България, компания занимаваща се с подбор на персонал, вътрешно фирмени обучения и консултации в областта на ЧР. По-конкретно, занимавам се с обученията и работя под марката ХОРАЙЗЪНС Дивелъпмънт.
  Принципно, работим с подизпълнители, консултанти-практици в областта си. Поемаме проекти от най-различна тематика, поради богатата база данни от обучители.
  Във връзка с наш евентуален проект, бих искал да обсъдим възможности за бъдещо сътрудничество, т.е. дали можем да си бъдем взаимнополезни.
  Ако проявявате интерес, моля пратете ми контакти на които бих могъл да Ви намеря.

  Поздрави,
  Васко

  т: 02 963 12 48
  м: 0888 190 929
  а: София 1164,
  ул. Миджур 21

Напиши коментар

*

Archives

Тагове

обратна връзка фотография интересни проекти инструмент ЕС Коледа MOOC FLOW клиенти презентации Япония водене на разговор упражнения Юнг лично развитие инструкции цветове игра видео запознаване тест място за игра представяне на статистика личности вдъхновение учебно помагало училище сугестопедия TED емпатия преглед на наученото за деца програма за обучение творческо мислене събиране по групи рисуване за презентатори манифест реторика събитие семинари интересно четиво BGtrainers полезни съвети лично онлайн обучение образование други блогове забавление визуално мислене инструменти ръкоделие конференции работа по групи език на тялото вземане на решения красота приказки остроумие коучинг elevator pitch