За нас

24 Фвр 2010 от mosaic, 1 Коментар »

Аз съм Светла и съм обучаващ. И преводач. И майка. И (като всеки от нас – какво ли още не). Имам магистърска степен по Немска филология. Обучител съм за творческо мислене, сертифициран от Zamyat Seminare, Германия. Завърших курс за визуализиране на идеи при Apprenti и в момента се обучавам за сугестопедагог от Фондация “Проф. Д-р Георги Лозанов и Проф. Д-р Евелина Гатева”.

Стартирахме този блог през 2010 заедно с любимата ми сестра Ива, от която научих и продължавам да изучавам “тренерския” занаят. Идеята ни беше и продължава да бъде да споделяме мисли, вдъхновение и полезна информация по темите Обучение, Презентиране, Творчество. Междуврeменно Ива сви гнездо в Цюрих и сега се включва като желан гост тук. Повече за нейните швейцарски вълнения можете да научите от личния й блог: http://www.swissstories.blogspot.com/.

Един коментар

 1. Здравейте Ива, Светла,

  Първо, позволете да се представя. Казвам се Васил Андреев и представлявам ХОРАЙЗЪНС България, компания занимаваща се с подбор на персонал, вътрешно фирмени обучения и консултации в областта на ЧР. По-конкретно, занимавам се с обученията и работя под марката ХОРАЙЗЪНС Дивелъпмънт.
  Принципно, работим с подизпълнители, консултанти-практици в областта си. Поемаме проекти от най-различна тематика, поради богатата база данни от обучители.
  Във връзка с наш евентуален проект, бих искал да обсъдим възможности за бъдещо сътрудничество, т.е. дали можем да си бъдем взаимнополезни.
  Ако проявявате интерес, моля пратете ми контакти на които бих могъл да Ви намеря.

  Поздрави,
  Васко

  т: 02 963 12 48
  м: 0888 190 929
  а: София 1164,
  ул. Миджур 21

Напиши коментар

*

Archives

Тагове

лично развитие Коледа преглед на наученото сугестопедия Япония интересно четиво BGtrainers език на тялото други блогове презентации лично манифест събиране по групи ЕС програма за обучение игра коучинг за деца тест интересни проекти упражнения TED Юнг визуално мислене приказки красота elevator pitch видео вземане на решения обратна връзка място за игра остроумие онлайн обучение личности реторика представяне на статистика училище забавление конференции клиенти образование инструкции запознаване инструмент фотография емпатия събитие работа по групи семинари MOOC ръкоделие полезни съвети FLOW цветове инструменти учебно помагало вдъхновение творческо мислене водене на разговор рисуване за презентатори