Първи сугестопедичен курс по немски език в Пловдив

25 Авг 2014 от mosaic, Няма коментари »
Илюстрация: Светла Тодорова

Илюстрация: Светла Тодорова

Taзи есен ще се случи нещо специално за всички вас, които мечтаете или на които ви се налага да проговорите немски език – първият сугестопедичен курс по немски в Пловдив.

Какво е сугестопедията?

Сугестопедията е метод на комуникация и обучение, разработена от професор доктор Георги Лозанов и призната от ЮНЕСКО за “по-висш метод на обучение за редица предмети и за различни типове курсисти, в сравнение с традиционните методи”.

В чуждоезиковия сугестопедичен курс знанията се усвояват от 3 до 5 пъти по бързо, отколкото в традиционното обучение – без домашни работи, без умора или напрежение, като придобитите знания са особено трайни.

Тези резултати се постигат чрез професионалното използане от специално обучени преподаватели на многократно екпериментираната и описана в научни трудове система на проф. Лозанов. Сугестопедията променя изцяло представата, че ученето е труден и мъчителен процес и създава условия за безусилно и приятно усвояване на новите знания, като работи с неизползваните резерви на човешкия мозък.

Повече информация за сугестопедията можете да откриете тук:

http://dr-lozanov.com/bg/bg1.htm
(личен сайт на проф. Лозанов)

https://www.youtube.com/watch?v=1fWNuFb4_-o

https://www.youtube.com/watch?v=g7GyMqxHVtQ

Какво да очаквате от сугестопедичния курс по немски език?

Ако присъствате на поне 22 от 25-те занимания и прочитате вкъщи новия материал бегло, като вестник, ще се научите да разговаряте свободно по ежедневни теми теми като работа, свободно време, семейство, пътувания, хранене и по всяка вероятност ще сте преодолели езиковата си бариера за цял живот.

Ще учите в приятна среда на приемане, игра и естетическа наслада от специално подбрани произведения на класическото изкуство.

Какво е по-добре да не очаквате от курса?

Да слушате пасивно и преподавателят да ви внушава знания под формата на различни релаксиращи техники;

Да подготвяте домашни работи вкъщи;

Да бъдете сравнявани, оценявани или грубо поправяни, когато направите грешка;

Да се отегчите или уморите от интензивността на обучението.

Организационни детайли:

Време на провеждане: 6.10. – 25.11.2014 г., вечерен курс

Ниво: начинаещи

Обхват: 100 учебни часа, разпределени в занимания три пъти седмично

Място на провеждане: център Carpe Diem, Пловдив, ул. “Антим I” № 9 (входът е откъм ул. “Пролет”)

Tакса: 540 лв. с включен индивидуален учебник и всички необходими учебни материали

Ако искате да се запишете или искате да получите още информация, можете да се свържете със Светла Тодорова на:
svetla@mosaic.bg (по всяко време)
или на 0899 105 506 (след 3.09.2014).

Tags:


Напиши коментар

*

Archives

Тагове

работа по групи коучинг приказки FLOW онлайн обучение емпатия манифест остроумие представяне на статистика образование интересни проекти упражнения място за игра Япония за деца лично презентации събиране по групи инструкции преглед на наученото лично развитие вземане на решения визуално мислене сугестопедия MOOC училище водене на разговор творческо мислене красота личности ръкоделие Коледа ЕС Юнг TED семинари инструмент забавление запознаване тест учебно помагало обратна връзка полезни съвети вдъхновение видео цветове BGtrainers фотография elevator pitch инструменти интересно четиво събитие програма за обучение игра други блогове рисуване за презентатори клиенти конференции реторика език на тялото