Просто заради гъдела

18 Спт 2013 от Svetla, Няма коментари »

Напоследък в главата ми се реят мисли, свързани с един съвсем нов проект, за който се надявам да мога да ви разкажа скоро. Засега, не от суеверие, а по-скоро заради стремеж към цялостност, ще споделя само, че е свързан с рисуване. И за щастие, в последните дни всичко започна да придобива завършен вид, поне в мисълта ми. А както знаем, мисълта ни е началото на всичко добро.

Та, с две думи, очаквайте скоро новини за нещо хубаво и, надявам се, наистина качествено, свързано с рисуване, за всеки. (И най-вече за всички вас, които все ми повтаряте, че не можете да рисувате!) Остава ми да организирам техническата страна на нещата. Което съвсем няма да е малко работа. Най-важното е, че концепцията ми е вече е на белия лист (под формата на мисловна карта, разбира се).

А снимката по-долу е от днешните ми занимания с прерисуване – изпитвам потребност от време на време да се пробвам с “класически” техники като акварел. Днес реших да копирам няколко илюстрации от любима детска книжка на Oliver Jeffers. Без особена цел, просто така, за да почувствам гъдела от усещането да се свържеш с живата, творческа част в себе си.

photo44

Tags: , ,


Напиши коментар

*

Archives

Тагове

работа по групи рисуване за презентатори FLOW представяне на статистика презентации други блогове емпатия лично ЕС място за игра учебно помагало училище коучинг обратна връзка онлайн обучение сугестопедия вземане на решения запознаване elevator pitch водене на разговор вдъхновение Япония интересни проекти инструмент лично развитие приказки преглед на наученото упражнения остроумие видео език на тялото Коледа интересно четиво инструменти програма за обучение фотография ръкоделие тест манифест клиенти цветове събиране по групи красота семинари забавление конференции BGtrainers инструкции събитие игра реторика образование визуално мислене личности творческо мислене Юнг полезни съвети за деца MOOC TED