Просто заради гъдела

18 Спт 2013 от Svetla, Няма коментари »

Напоследък в главата ми се реят мисли, свързани с един съвсем нов проект, за който се надявам да мога да ви разкажа скоро. Засега, не от суеверие, а по-скоро заради стремеж към цялостност, ще споделя само, че е свързан с рисуване. И за щастие, в последните дни всичко започна да придобива завършен вид, поне в мисълта ми. А както знаем, мисълта ни е началото на всичко добро.

Та, с две думи, очаквайте скоро новини за нещо хубаво и, надявам се, наистина качествено, свързано с рисуване, за всеки. (И най-вече за всички вас, които все ми повтаряте, че не можете да рисувате!) Остава ми да организирам техническата страна на нещата. Което съвсем няма да е малко работа. Най-важното е, че концепцията ми е вече е на белия лист (под формата на мисловна карта, разбира се).

А снимката по-долу е от днешните ми занимания с прерисуване – изпитвам потребност от време на време да се пробвам с “класически” техники като акварел. Днес реших да копирам няколко илюстрации от любима детска книжка на Oliver Jeffers. Без особена цел, просто така, за да почувствам гъдела от усещането да се свържеш с живата, творческа част в себе си.

photo44

Tags: , ,


Напиши коментар

*

Archives

Тагове

лично емпатия учебно помагало коучинг Юнг ръкоделие BGtrainers остроумие клиенти училище преглед на наученото полезни съвети упражнения представяне на статистика интересно четиво събиране по групи FLOW MOOC цветове лично развитие презентации образование интересни проекти манифест личности конференции инструменти забавление други блогове elevator pitch онлайн обучение събитие за деца водене на разговор вземане на решения вдъхновение ЕС красота рисуване за презентатори работа по групи инструкции Коледа визуално мислене фотография творческо мислене тест реторика инструмент запознаване игра приказки видео TED език на тялото семинари сугестопедия програма за обучение обратна връзка Япония място за игра