Don’t Look Back In Anger

14 Нвр 2012 от Svetla, 5 Коментари »

IMG_4541_MG_3549IMG_0335 2

SAMSUNG OMNIA7_001076lovewillfindyou3smallSAMSUNG OMNIA7_001360

Дълго време отлагах този пост, докато най-после си дадох сметка, че изпитвам чувство за вина – вина, че от повече от шест месеца не съм писала нищо тук, че спрях съвсем внезапно, без никакво предизвестие или няколко думи за (макар и временно) довиждане. И ето, че денят дойде – май вече е крайно време да изровя глава от пясъка и да разкажа за някои от всичките хубави неща, които се случиха от февруари насам:

Успяхме да реализираме интересни и разнообразни проекти, в които обучихме, надявам се и вдъхновихме, почти 500 души!

Ива отлетя (буквално) и сви прекрасно гнездо далеч от тук. Сега продължава да твори в сферата на обученията, в офиса на Kraft Foods (вече Mondelez) в Цюрих.

Аз завърших сугестопедичната онлайн академия на Замят М. Клайн и се убедих, че вълшебните методи на сугестопедията могат да бъдат прилагани с успех и в рамките на онлайн обучения.

Нашите приятели Дени и Пункт създадоха чудна книжка.

Гошката, за когото съм споделяла тук, летя два пъти със самолет, вече прави си (почти) сам сок от моркови, а като се събуди от сън, тича към уредбата с думите: “Мамо, музика, силнооо!” и независимо от ритъма, който звучи, започва да танцува със стъпката на ча-ча-ча.

Преведох на немски език сайта на един впечатляващ с перфекционизма си проект.

Приятел ми направи първата подводна снимка.

Продължавам да се запознавам със страхотни хора, които обичат, това което правят и променят средата около себе си за добро. Като Мариана Сърбова, която срещнах преди няколко дни в Бургас и която ме вдъхнови (май съвсем неволно, както често става) отново да започна да споделям нещата, които ме вълнуват, в този блог.

Така че, добре дошли (и добре заварили) отново тук!

Tags: , ,


5 коментари

 1. Ина каза:

  Браво, Мадам, добре дошла на сцената на мечтите!

 2. mosaic каза:

  Добре заварила, арх. Пехливанова :-)

 3. albena paralingova каза:

  Пиши, Светле, споделяй! Добре дошла в света на споделените мечти, реалности и всичко, което е между тях!
  Поздрави за свършеното дотук!

 4. Дина каза:

  Светла, вдъхновяващо!
  Значи не напразно десетки пъти отварях този блог с интерес и вяра, че ще има още :)

 5. Laska каза:

  Вдъхновително….;-)

Напиши коментар

*

Archives

Тагове

elevator pitch инструменти място за игра запознаване интересно четиво програма за обучение конференции видео онлайн обучение клиенти личности семинари водене на разговор инструмент интересни проекти ръкоделие презентации упражнения игра цветове вземане на решения образование творческо мислене реторика красота Юнг Япония FLOW език на тялото учебно помагало визуално мислене BGtrainers MOOC други блогове Коледа лично тест коучинг емпатия рисуване за презентатори сугестопедия забавление инструкции полезни съвети фотография остроумие работа по групи ЕС обратна връзка училище събиране по групи за деца лично развитие приказки преглед на наученото представяне на статистика TED манифест вдъхновение събитие